"KEVESEBB ZÁTONYRA FUTOTT HÁZASSÁGOT!"

„BÉKEVÁR - Családi fészek és mentsvár” című könyv

1kotet-kezben.jpg (10422 bytes)

A szerelem egyáltalán nem biztosítéka annak, hogy a párok egy életre szóló társakká váljanak! Egy statisztika szerint, ha a válságban levő párok nem hamarkodnák el a válást, 66%-kal több boldog, és életerős családot láthatnánk. A válások csökkenésével hatalmas összeget spórolhatna meg az állam. Ugyanis milliárdokat fordítanak évente a széthullott, elszegényedő családok támogatására. A megelőző felkészítés sokkal olcsóbb lenne, mint a költséges segélyezés!

Lesújtó és fájdalmas következményekkel jár egy válás mind a szülőkre, mind a gyermekekre és a társadalomra egyaránt. A házasság megerősítése támogatandó, mert ez a legjobb megoldás a társadalom problémáira is. Így a házasság valóban egy életen át tartó intézmény lehetne, amire eredetileg Isten terve szerint is rendeltetett.

Lehet, hogy megdöbbentő az összefüggés, de a gazdasági válság a házasságok gyors csökkenésének a következménye. Az alacsony születési arányból eredően a következő generációban csak feleannyi aktív dolgozó lesz. De ki biztosítja majd akkor a költségvetési fedezetet a nyugdíjhoz? Ezen változtatni kell! A kérdés az, tesz-e ezért valamit a globális Egyház, akinek több lehetősége adódna erre, mint a világi rendszereknek.

Óriási szükség lenne a keresztény értékrend szerinti bibliai tanításokra a házasságról, nemcsak a jegyeseknek, hanem a házaspároknak is a házasság helyreállításáról és megújításáról. Egyértelmű, hogy minden lehető eszközzel erősíteni szükséges a házasságokat, és a globális Egyháznak ebben sokkal jobban kellene jeleskednie!

A Békevár - családi fészek és mentsvár című könyv egy mennyei útmutató a a házassághoz, a problémakezeléshez és helyreállításhoz, valamint a családi élethez. Nagy segítség ez a mai fiatalok számára, mert sok bosszúságot elkerülhetnek, ha előbb szembesülnének a megoldással, mint a problémával. Eredmény csak akkor fog születni, ha mindezt a gyakorlatba be is ülteti a kedves Olvasó!

 

Kérjük, csatlakozzon és támogasssa a "KEVESEBB ZÁTONYRA FUTOTT HÁZASSÁGOT" programunkat!

A Békevár Egyesület köszönettel fogad minden támogatást! 

Köszönettel és hálás szívvel: Bor Ferenc, az Egyesület elnöke

 

Tovább a "Könyveink" főoldalra

LINK:   BÉKEVÁR EGYESÜLET    BÉKEVÁR PORTÁL
E-mail: bekevar.webkikoto@gmail.com